Geoplanning | Empresa de geotècnia a Barcelona

Pressupost

Si tens cap consulta o vols sol·licitar pressupost per un estudi geotècnic o per qualsevol dels serveis que oferim, emplena el següent formulari amb les seves dades de contacte

Geoplanning Estudis Geotècnics, S.L.
Avda. Can Noguera, 11 - Nave 1
Abrera España

Telèfon: 937738740

Mòbil: 606453799

Els camps assenyalats amb un asterisc * són obligatoris.

Condicions legals

De conformitat amb l’establert en la Llei 15/1999 de 13 de desembre i amb el R.D. 1720/2077 de 21 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que totes les dades facilitades per vostè seran incorporades a un fitxer propietat de Geoplanning Estudis Geotècnics, S.L., , amb la finalitat de gestionar la informació, respondre a les seves consultes i amb finalitats estadístiques. Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions previstes per la Llei, dirigint-se a Geoplanning Estudis Geotècnics, S.L., indicant en el sobre la referencia "Dades Personals".

Per poder enviar el formulari ha d'introduir el mateix codi que es mostra en la imtage dins del camp Verficar. Aquest control permet combatre l'SPAM (correu electrònic no desitjat). Si no pot veure correctament els caràcters, premi el botó Recarregar al costat de la imatge per generar un nou conjunt de caràcters.

captcha Premeu per canviar la imatge.