Empresa de geotècnia a Barcelona | Empresa de geotècnia a Barcelona

Empresa de geotecnia a Barcelona

Estudis geotècnics | Perforació de micropilots | Sondeig i perforacions

A Geoplanning estem dedicats al sector geotècnic en el seu concepte més ampli. Aportem solucions integrals, que van des d'estudis geològics, reconeixements, auscultacions geotècniques i fonamentacions fins a la realització de treballs de consultoria geològica i geotècnica en els diferents apartats: projectes, informes, assessorament i assistència tècnica.

Empresa de geotecnia en Barcelona

A Geoplanning hem aconseguit un nom propi tant dins com fora del país, com avala la creixent llista de clients que dia a dia es posa a les nostres mans. Ens recolza un equip humà altament qualificat i experimentat, integrat per geòlegs, delineants o sondistes, així com el recurs a equips tècnics propis i de primer nivell. Tot amb l'objectiu d'oferir sempre els millors resultats.

Empresa de geotecnia en Barcelona

La qualitat del nostre servei també està avalada per la ISSO 17025 i per comptar amb el suport d'un laboratori d'assajos i control de qualitat de mostres per a les anàlisis de geotècnia i control de qualitat en construcció. Una filial de Geoplanning independent i acreditada per la Generalitat de Catalunya.

128866_125550_Inclonometros.jpg

Comptem amb departaments d'estudis geotècnics y micropilots i realitzem treballs per a topografia, sondeig i perforacions. Estem presents en tot tipus de construccions, d'inversió pública i privada. Geoplanning està present en els principals projectes d'obra pública, a més de ser capdavantera en el sector de l'edificació. No dubti en consultar-nos.

128866_125551_Sondeigs.jpg