Estudis geotècnics a Barcelona | Geoplanning | Empresa de geotècnia a Barcelona

Estudis geotècnics a Barcelona | Geoplanning

Necessita reconèixer un terreny? A Geoplanning som tècnics especialistes en estudis geotècnics , sondejos, perforacions, topografia etc.

estudis geotècnics a Barcelona

A Geoplanning oferim un servei especialitzat en la realització i desenvolupament d'estudis geotècnics a Barcelona, davant la importància que tenen per al disseny de qualsevol projecte d'obra civil o edificació. El nostre objectiu és aportar les solucions tècniques més adequades i econòmiques per a cada cas particular.

Sense tenir els coneixements necessaris de geotècnia no es valora el risc que un deficient estudi implica en la planificació i execució dels projectes. Per això, també oferim una unitat de revisió tècnica i assegurament de la qualitat dels informes elaborats per uns altres professionals.

D'aquesta manera certifiquem la idoneïtat i fiabilitat dels estudis geotècnics a Barcelona, assegurant la qualitat i cost econòmic dels mateixos. En cas necessari, notifiquem les carències que puguin presentar i les conseqüències que a aquests efectes poden repercutir en la bona marxa dels treballs de l'obra.