Canal Ètic

4 de gener de 2024

 

DESCRIPCIÓ DEL CANAL ÈTIC:

GEOPLANNING. ESTUDIS GEOTÈCNICS, S.L. creiem fermament en la importància de fomentar un entorn segur, ètic, d'igualtat i de confiança per a tots els nostres empleats, clients i socis en general.

Per aquesta raó, hem implementat un sòlid Canal Ètic. Un canal on es pot comunicar qualsevol possible incompliment o irregularitat en l'organització, tal com es descriu en la Llei 2/2023, de 20 de febrer, reguladora de la protecció de les persones que informin sobre infraccions normatives i de lluita contra la corrupció.

QUINS FETS ES PODEN NOTIFICAR?


Pots informar a través del Canal Ètic d'aquells fets que consideris puguin suposar un incompliment de la normativa legal, del Codi Ètic o de qualsevol normativa interna vigent, com:
• Conductes relatives al frau i corrupció.
• Conductes relatives a la Seguretat, salut i higiene en el treball.
• Discriminació i assetjament en el lloc de treball.
• Conductes relatives a la Seguretat de la informació, Protecció de dades i Mercats de valors.
• Pràctiques anticompetitives.
• Conductes contràries als drets humans o danys al medi ambient.
• Altres possibles infraccions penals o administratives.


CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS:


Confidencialitat: Entenem que la confidencialitat és fonamental per a encoratjar a les persones a presentar denúncies. Garantim la confidencialitat absoluta en tot el procés i protegim la identitat de la persona denunciant en la mesura permesa per la llei. S'inclou la possibilitat de realitzar l'alerta de manera anònima.

Procés de recerca imparcial: Una vegada que es presenta una denúncia, el nostre equip d'experts, investigarà minuciosament l'assumpte de manera objectiva i diligent de conformitat amb la normativa interna i la legislació aplicable. Al llarg de tot el procés es respectaran els drets dels involucrats, en particular la presumpció d'innocència.

Protecció contra represàlies: No tolerem cap forma de represàlia contra les persones denunciants de bona fe. Estem compromesos a salvaguardar els drets i la integritat d'aquells que s'atreveixen a denunciar qualsevol irregularitat. Prendrem mesures disciplinàries apropiades contra qualsevol individu que prengui represàlies en contra d'un denunciant.
Resolució i seguiment: Una vegada conclosa la recerca, prendrem les accions necessàries per a abordar el problema identificat i, quan sigui possible, prendrem mesures correctives per a prevenir futures violacions. A més, ens comprometem a mantenir informada la persona denunciant sobre el progrés i la resolució de la seva denúncia, sempre que sigui possible i permès per la llei.

COM ENVIAR UNA COMUNICACIÓ?

OPCIÓ 1: Enviar una notificació a través d'APP mòbil

1. Descarregant l'app co-ressol: És gratuïta i està disponible en l'App Store i en Google Play. 

 1. Prem el botó “Fer un click” i a continuació introdueix el codi “GeoP”
  3. Selecciona el botó del Canal Ètic” Geoplanning
  4. Escriu el teu missatge sent el més específic possible. Pots adjuntar tant imatges com documentació.
  5. Identifica't o selecciona l'opció d'anonimat. En qualsevol dels casos, has d'acceptar la Política de Privacitat.
  6. Una vegada hagis efectuat aquests passos, rebràs un missatge com a justificant de recepció del teu clic.
  7. La comunicació per al seguiment del clic es realitzarà mitjançant un xat segur (podràs accedir al mateix des del botó de xat de la pantalla d'inici de l'app) fins al tancament d'aquest.

  OPCIÓ 2:Enviar una notificació a través d'enllaç web.
  Mitjançant el link web: https://co-resol.bcnresol.com/webclick

 2. Prem el botó “Fer un click” i a continuació introdueix el codi “GeoP”
  2. Selecciona el botó del canal.
  3. Escriu el teu missatge sent el més específic possible. Pots adjuntar tant imatges com documentació.
  4. Identifica't o selecciona l'opció d'anonimat. En qualsevol dels casos, has d'acceptar la Política de Privacitat.
  5. En aquest cas, rebràs un codi identificador i una contrasenya únics que hauràs de desar per a mantenir la comunicació, a través d'un xat segur, sobre l'estat del teu clic.
  6. Cada vegada que vulguis saber si tens missatge nou en el xat o vulguis aportar més informació, per a assegurar la confidencialitat, has d'introduir aquest codi i contrasenya en la pàgina d'inici, en el botó “Accedir a un clic anterior”.

  Moltes gràcies.

 

 

MAPA

GEOPLANNING

  Avda Can Noguera 11, Nave 1,
Abrera, 08630, (Barcelona)

  937 738 740

ACTUALITAT

COL·LABORACIÓ EN L'OCUPACIÓ DE JOVES MENORS DE 30 ANYSAquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

banner instituciones geoplanning