Estudis de contaminació

7 de juny de 2018

Estudis de contaminació & oacute; BarcelonaA Geoplanning realitzem tot tipus d’estudis medi ambientals i de contaminació de sòls. A més, ens encarreguem de l’execució de campanyes de sondejos i instal·lació de piezòmetres.

Requisits per fer sondejos medi ambientals

Per l’execució de sondejos medi ambientals és imprescindible la perforació sense la utilització de l’aigua, fet que dificulta molt la penetració en segons quin tipus de terreny. A Geoplanning disposem de l’última tecnologia en perforació, la perforació sònica, que és una tècnica que ens permet perforar en tot tipus de terrenys sense la necessitat d’utilitzar aigua, fet que aporta molt valor per als nostres clients.

Cal destacar, que per aquest tipus de treball, utilitzem grasses biodegradables i lliures de metalls i hidrocarburs. Això ens permet perforar sense que, amb les eines de treball, es puguin contaminar les mostres de terreny a extraure.

Els tècnics que componem la plantilla de Geoplanning s'han format en el curs AEQT de l’Associació Empresarial Química de Tarragona, títol que els permet treballar i accedir a la indústria química d’alt risc. A més, de forma contínua, reben formació específica transversal amb l’objectiu d’oferir un millor servei als nostres clients treballs geotècnics i medi ambientals.

Posem a la seva disposició els millors mitjans tècnics del sector

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

GEOPLANNING

  Avda Can Noguera 11, Nave 1,
Abrera, 08630, (Barcelona)

  937 738 740

ACTUALITAT