Geoplanning, impulsora i colíder de l’elaboració de la Guia CGE. Consultoria Geotècnica en Edificació

23 de setembre de 2022
Consultoria Geotècnica en Edificació
Consultoria Geotècnica en Edificació

Avui és un gran dia per la història de Geoplanning i pel sector. Estem feliços i orgullosos perquè després de 4 anys d’intens treball ha vist la llum i s’ha presentat la "Guia CGE. Consultoria Geotècnia en Edificació" a la Universitat Politècnica de Barcelona en un format híbrid online i presencial amb una gran assistència de públic.

La guia, que marca un canvi de cultura, neix amb l’objectiu de millorar la qualitat dels estudis geotècnics i a la vegada dignificar la professió amb la creació de la figura del consultor de geotècnia. Una guia de bones pràctiques que destaca per la seva transversalitat i la interdisciplinarietat en la que han participat professionals de diferents sectors.

«La guia va més enllà del codi tècnic de la edificació. Amb aquesta eina s’augmentarà la qualitat dels estudis geotècnics», afirma Ramon Pérez president de COLGEOCAT (Col·legi Oficial de Geòlegs de Catalunya) a la presentació de la guia. Així mateix, Enric Heredia, president de l’ACE (Associació de Consultors d’Estructures) valora la guia com un punt i segueix i aplaudeix la presentació d’aquest guia realitzada de forma col·laborativa amb l’impuls de la comissió de Geotècnia.

Ramon Codina, CEO de Geoplanning, impulsor principal de la guia, detalla a l’auditori la rellevància de la guia i expressa la necessitat de regular i millorar els estudis de geotècnia. «I amb aquest objectiu neix la comissió de Geotècnia amb la intenció de crear la guia». «Una guia de bones praxis no només per geòlegs experts en geotècnia sinó pels altres professionals del sector », remarca Codina. La guia aporta un contingut singular des de diferents punts de vista de professionals amb un llenguatge fàcil d’entendre. «Estem a l’equador: tan important és la presentació com la posada en pràctica» i anima a la implicació dels professionals del sector.

A la presentació també han participat dos dels principals redactors de la guia, Clara Puy i Enric Capella, professionals de l’staff de Geoplanning.

Geoplanning, impulsora i colíder de l’elaboració de la Guia CGE. Consultoria Geotècnica en Edificació

MAPA

GEOPLANNING

  Avda Can Noguera 11, Nave 1,
Abrera, 08630, (Barcelona)

  937 738 740

ACTUALITAT

COL·LABORACIÓ EN L'OCUPACIÓ DE JOVES MENORS DE 30 ANYSAquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

banner instituciones geoplanning