Perforació sònica

Estem especialitzats en la realització de perforació sònica, un nou concepte de perforació

7 de juny de 2018

A Geoplanning hem incorporat una tècnica pionera en el sector, la perforació sònica, un nou concepte de perforació al servei dels nostres clients. El nostre afany de millora i la responsabilitat per oferir els millors serveis possibles ens porten a investigar i progressar dia rere dia.

Perforación sónica Barcelona

Què aporta la perforació sònica?

Es tracta d’un innovador concepte i un clar avanç en el món de la perforació. La perforació sònica té una gran capacitat de penetració en tot tipus de sòls o terrenys complexos (com graves o bitlles); a més, permet la recuperació del 100% dels testimonis en tot tipus de terrenys amb un grau d’alteració mínim.

Els projectes de perforació sònica representen una autèntica revolució en l’extracció de mostres sòls contaminades, ja que realitzem la perforació sense utilitzar aigua. Aquest fet evita la dispersió de contaminants solubles i més d'oferir àmplies garanties en la verticalitat de la perforació, amb desviacions màximes respecte a l’eix inferior de Iº.

Com s’aconsegueix?

La vibració sònica produeix una reducció temporal de la fricció del sòl, la qual facilita la seva introducció en la bateria de perforació. Això permet obtenir mostres de gran qualitat en nivells secs i saturats. En resum, amb els treballs de perforació sònica que realitzem, obtenim alts rendiments amb velocitats de penetració ràpides.

 

 

 

MAPA

GEOPLANNING

  Avda Can Noguera 11, Nave 1,
Abrera, 08630, (Barcelona)

  937 738 740

ACTUALITAT

COL·LABORACIÓ EN L'OCUPACIÓ DE JOVES MENORS DE 30 ANYSAquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

banner instituciones geoplanning