Geoplanning implementa DAARWIN, el nou sistema de gestió de dades per a la instrumentació geotècnica

5 de setembre de 2019

Un exemple de treball en equip i de compromís amb la digitalització del sector de la construcció. En el nostre projecte de La Roca Village, Geoplanning ha col·locat els diferents elements de mesura (inclinòmetres, piezòmetres, prismes topogràfics ...) previstos en el pla d'auscultació elaborat pel nostre partner PRO-GEO. Gràcies a la nostra col·laboració amb SAALG Geomechanics s'ha implementat DAARWIN, un nou sistema de gestió de dades per a la instrumentació geotècnica que ens permet l'accés online a totes les dades registrades, així com l'ús d'eines de visualització i gestió de fases constructives.

A més, en casos on es disposa de models predictius, DAARWIN, ens permet el calibratge dels mateixos en real-time mitjançant l'ús d'algoritmes de machine learning; minimitzant el risc, reduint el temps i maximitzant els beneficis de l'obra.

 

 

MAPA

GEOPLANNING

  Avda Can Noguera 11, Nave 1,
Abrera, 08630, (Barcelona)

  937 738 740

ACTUALITAT

COL·LABORACIÓ EN L'OCUPACIÓ DE JOVES MENORS DE 30 ANYSAquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

banner instituciones geoplanning