Geoplanning

Confianza, profesionalidad, flexibilidad, innovación y versatilidad

Confiança, professionalitat, flexibilitat, innovació i versatilitat

Geoplanning és una empresa que prioritza l’excel·lència del treball amb la fi d’obtenir la confiança del client. Es tracta d’una empresa líder en el sector, que basa el seu lideratge en la flexibilitat possible als nostres clients, perquè els treball es realitzin amb la màxima comoditat. A Geoplanning no ens estanquem i contínuament busquem la innovació, és per això que comptem amb diferents àrees de treball com la enginyeria geotècnia, geologia, exploració minera, cimentacions i laboratoris d’assaigs, el que ens dona un plus de versatilitat proporcionant gran qualitat en els resultats dels nostres treballs.

Sondeigs i perforacions amb tecnologia Sonic

Filosofia d'empresa

A Geoplanning hem aconseguit fer-nos un nom propi tant dins com fora del país. Hem estat pioners en la introducció de la tecnologia Sonic. Res del que fem seria possible sense un equip altament qualificat i experimentat.

MAPA

GEOPLANNING

  Avda Can Noguera 11, Nave 1,
Abrera, 08630, (Barcelona)

  937 738 740

ACTUALITAT

COL·LABORACIÓ EN L'OCUPACIÓ DE JOVES MENORS DE 30 ANYSAquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

banner instituciones geoplanning