Laboratoris d’assajos i control de qualitat

Laboratorio de ensayos y control de calidad

Geoplanning disposa de dos laboratoris: sota la marca comercial ICEC By Geoplanning s’ofereixen els serveis de Control de Qualitat a la província de Lleida i voltants, i a través de la filial Geotecnia y Control de Calidad, S.A (GCQ), s ‘ofereixen els serveis de Control de Qualitat a la província de Barcelona i limítrofes.

El nostre laboratori de Lleida (ICEC by GEOPLANNING) està certificat per AENOR amb el sistema de gestió de la qualitat conforme la norma ISO 9001:2015.

Els laboratoris compte amb personal altament qualificat, amb més de 30 anys d’experiència al sector. Des d’aquests, no només es dona servei als diferents consultors geotècnics que constitueixen part dels nostres clients, sinó també, en col·laboració amb la resta de departament de l’empresa, als diferents projectes e mineria i enginyeria civil dins dels àmbits geotècnic i control de qualitat en la construcció.

Es tenen amplis coneixements de les diferents normatives intervinents, no només en l’àmbit nacional sinó també a nivell internacional, i la organització de les diferents activitats que desenvolupa d’acord als estàndards dels actuals sistemes de qualitat. Tot amb la intenció d’oferir un servei d’assessoria seriós i rigorós, adaptat a les millors expectatives dels nostres clients i col·laboradors.

En el següent enllaç es pot comprovar tot el llistat d’assajos amb les seves respectives declaracions responsables, dels quals els nostres laboratoris estan acreditats per la Generalitat de Catalunya:

Laboratorios de ensayos y control de calidadhttp://habitatge.gencat.cat/ca/Perfils/professionals-i-empreses/Qualitat-tecnica/qualitat_de_ledificacio/laboratoris_dassaigs_per_al_control_de_qualitat_de_ledificacio/

Per més informació, no dubteu en consultar les nostres webs: www.iceccontrol.com/ i www.gcq.es

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

GEOPLANNING

  Avda Can Noguera 11, Nave 1,
Abrera, 08630, (Barcelona)

  937 738 740

ACTUALITAT