Micropilots

7 de juny de 2018

Micropilons BarcelonaA Geoplanning estem especialitzats en la realització de tot tipus de treballs de fonamentacions especials a partir de la perforació de micropilots, procediment que apliquem quan no és possible instal·lar equips de pilots convencionals per les dimensions de la parcel·la, la seva inaccessibilitat o a causa de les condicions del terreny. Com a pas previ al seu ús, ens encarreguem de realitzar els estudis geotècnics i informes pertinents.

Perforacions amb micropilots per a qualsevol tipus de terreny

Les perforacions amb micropilots que realitzem a Geoplanning poden aplicar-se en fonamentacions noves o com a reforç i estabilització de les ja existents, tant en edificacions com en obres públiques. Executem micropilots  amb diferents diàmetres de perforació amb maquinària d'última tecnologia Si desitja ampliar informació al respecte, posi’s en contacte amb nosaltres .

MAPA

GEOPLANNING

  Avda Can Noguera 11, Nave 1,
Abrera, 08630, (Barcelona)

  937 738 740

ACTUALITAT

COL·LABORACIÓ EN L'OCUPACIÓ DE JOVES MENORS DE 30 ANYSAquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

banner instituciones geoplanning